Servicii de paza

Garant Security All

Serviciile de pază oferite de GARANT SECURITY ALL S.R.L. sunt caracterizate de profesionalism, eficiență și angajament pentru asigurarea unui mediu sigur și protejat. Compania dispune de o gamă variată de servicii de securitate, adaptate nevoilor diverse ale clienților săi. Iată o scurtă descriere a principalelor servicii de pază oferite:

Pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor:

Echipe specializate de agenți de securitate asigură paza și protecția obiectivelor fizice, bunurilor și valorilor, contribuind la prevenirea furturilor și a altor activități ilegale.

Pază a transporturilor de bunuri și valori:

GARANT SECURITY ALL S.R.L. oferă servicii de pază pentru transporturile de bunuri și valori, implementând măsuri de securitate avansate pentru a asigura un tranzit sigur și protejat.

Protecție personal specializată:

Compania dispune de agenți de securitate specializați în protecția personală, oferind servicii dedicate pentru asigurarea securității individuale a clienților săi, inclusiv personalități publice sau private.

Consultanță în securitate:

Echipa de experți oferă consultanță specializată în domeniul securității, asistând clienții în identificarea și implementarea celor mai potrivite soluții de securitate pentru nevoile lor specifice

Dispecerat de monitorizare:

Cu avizul Inspectoratului General al Poliției Române, compania operează un Dispecerat Zonal de Monitorizare a Sistemelor de Alarmare Împotriva Efracției, asigurând o monitorizare eficientă și reacții rapide în situații de urgență.

Interventie specializata:

Pentru o acoperire cât mai completă, GARANT SECURITY ALL S.R.L. dispune de echipaje umane, echipaje umane cu autovehicule, echipaje chinotehnice (uman + canin), și agenți de securitate înarmați, adaptându-se astfel la diversele cerințe și scenarii de securitate.

Prin aceste servicii integrate și profesioniste, GARANT SECURITY ALL S.R.L. se impune ca un partener de încredere în asigurarea securității și protecției în diverse contexte și medii.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata

Firma de incredere

Certificat Firmã de incredere acordat pentru reputatie excelenta si etichetã in managementul afacerilor precum si pentru atitudinea corectã in deservirea clientilor si colaborarea cu ceilalti parteneri.

Licențe

Servicii de Paza si Protectie

Licenta cu nr. 1908 / P / 12.10.2011

  • Servicii de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor, precum și consultanță;
  • Servicii de pază a transporturilor de bunuri și valori, precum și consultanță;
  • Servicii de protecție personal specializată și consultanță.

Licențe si autorizari

  • Instalare si mentenanta sisteme tehnice de alarmare la efractie
  • Instalare si mentenanta sisteme de alarmare in caz de incendiu

De ce sa instalezi un sistem de securitate?

Siguranță, liniște, confort

Descurajarea infractorilor

Alertare in timp real

Protejara bunurilor si persoanelor

Soluții în funcție de aplicație

Protecția Perimetrului

Soluție radar

Parcarea ilegală

Acces pietonal

Intrarea și ieșirea vehiculelor

Soluție IP