Despre noi

Compania GARANT SECURITY ALL S.R.L., cu sediul în Tulcea, reprezintă o entitate solidă în domeniul securității, fiind înființată în anul 2011. Cu o vastă experiență în domeniu, societatea s-a specializat în furnizarea de servicii de protecție și gardă, conform codului CAEN 8010.

Licența cu nr. 1908 / P / 12.10.2011 atestă autorizarea societății pentru desfășurarea unui spectru larg de activități, printre care se numără servicii de pază pentru obiective, bunuri și valori, precum și consultanță în acest domeniu. De asemenea, compania este abilitată să asigure paza transporturilor de bunuri și valori, oferind consultanță specializată în acest sens. Prin serviciile de protecție personal specializată și consultanță, GARANT SECURITY ALL S.R.L. se remarcă în furnizarea soluțiilor de securitate adaptate nevoilor clienților săi.

Cu Licența nr. 3943 / T / 25.07.2016, societatea este autorizată să desfășoare activități suplimentare, precum proiectarea, instalarea, modificarea sau întreținerea componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției. Acest domeniu de competență demonstrează angajamentul companiei în furnizarea unor servicii complete, acoperind atât aspectele preventive, cât și cele reactive în domeniul securității.

GARANT SECURITY ALL S.R.L. se distinge prin profesionalism si transparenta pentru organizarea si functionarea Dispeceratului Zonal de Monitorizare a Sistemelor de Alarmare Împotriva Efracției.

Avizul AGPR nr. 441.346 din 30.12.2015 atestă calitatea serviciilor de monitorizare oferite de companie, susținute de o structură funcțională bine pusă la punct, inclusiv șef de dispecerat, operatori dispeceri și agenți de intervenție.

De asemenea, societatea deține Autorizația de folosire – arme și muniții letale seria AFPJ nr. 0000008, obținută la data de 30.05.2016. Personalul GARANT SECURITY ALL S.R.L. este avizat de către Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea pentru a deține și folosi arme și muniții, contribuind astfel la creșterea nivelului de securitate în activitățile desfășurate.

În vederea desfășurării eficiente a activităților de pază, compania utilizează echipaje umane, echipaje umane cu auto, echipaje chinotehnice (uman + canin) și agenți de securitate înarmați. Aceste resurse bine pregătite și echipate tehnic contribuie la asigurarea unui mediu sigur pentru clienții și partenerii GARANT SECURITY ALL S.R.L.

FURMIZAM CELE MAI AVANSATE

Soluții de securitate

Alegeti GSA pentru experienta, competenta si angajamentul fata de securitatea dvs.

Firma de incredere

Certificat Firmã de incredere acordat pentru reputatie excelenta si etichetã in managementul afacerilor precum si pentru atitudinea corectã in deservirea clientilor si colaborarea cu ceilalti parteneri.

Licențe

Servicii de Paza si Protectie

Licenta cu nr. 1908 / P / 12.10.2011

  • Servicii de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor, precum și consultanță;
  • Servicii de pază a transporturilor de bunuri și valori, precum și consultanță;
  • Servicii de protecție personal specializată și consultanță.

Licențe si autorizari

  • Instalare si mentenanta sisteme tehnice de alarmare la efractie
  • Instalare si mentenanta sisteme de alarmare in caz de incendiu